Actualitate

O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată pentru că a scos aproape 200 mii de lei de pe cardul soacrei

O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată pentru că a scos aproape 200.000 de lei de pe cardul bancar al soacrei. Cea din urmă nu vrea să-și trimită nora la închisoare.

O clujeancă a fost condamnată pentru că a scos aproape 200 mii de lei de pe cardul soacrei / Foto: pixabay.com O clujeancă a fost condamnată pentru că a scos aproape 200 mii de lei de pe cardul soacrei / Foto: pixabay.com

 

 


O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată la 1 ani, 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare după ce a scos 177.000 de lei de pe cardul soacrei și a falsificat chitanțe de la bancomat, scrie clujust.ro.

 


Femeia a fost acuzată de trei infracțiuni: efectuare de operațiuni financiar în mod fraudulos în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic în formă continuară și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Însă, soacra ei a spus în timpul procesului că nu își dorește ca nora sa să meargă la închisoare, dar vrea să-și ia banii înapoi.


Citește întreaga știre pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Clujean, condamnat la închisoare după ce a fost prins cu alcoolemie RECORD la volan. Era la un pas să producă o tragedie

Un medic și alte 44 de persoane din Cluj, condamnați definitiv recent în dosare de corupție

Femeie din Cluj care și-a înjunghiat copiii, condamnată la 9 ani de închisoare. I-a obligat și să bea detergent

abonare newsletter