Actualitate

Clujean, condamnat la închisoare după ce a fost prins cu alcoolemie RECORD la volan. Era la un pas să producă o tragedie

Un bărbat de 63 de ani din Cluj-Napoca, care s-a urcat la volan cu alcoolemie mare și era să lovească frontal o mașină în care era o familia, a fost condamnat în primă instanță, la 1 an și 6 luni de închisoare, scrie clujust.ro.

Bărbatul a fost prins de polițiști cu alcoolemie record/ FOTO: pixabay.com Bărbatul a fost prins de polițiști cu alcoolemie record/ FOTO: pixabay.com

 

Potrivit clujust.ro, incidentul s-a petrecut pe data de 10 octombrie 2020.


 

„La data de 10.10.2020, martorul (șoferul din cealaltă mașină – n.red.) se afla la volanul autoturismului personal, în care se afla și soția lui însărcinată și fiul său (…) în momentul în care a ajuns pe str. Dealul Fânațelor, într-o curbă, a observat un autoturism venind pe contrasens.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Încercând să evite impactul, martorul, a virat spre dreapta, ieșind de pe carosabil cu jumătatea autoturismului, fiind lovit doar în partea dreaptă spate. După producerea accidentului, martorul a observat că celălalt conducător auto părea să fie sub influența băuturilor alcoolice, deoarece se clătina și nu putea sta în picioare”, potrivit rechizitoriului.

Conform actelor depuse la dosar, alcoolemia bărbatului care a fost la un pas să producă tragedia era de 2,33 mg/l.


Citește articolul integral pe clujust.ro

CITEȘTE ȘI:

Bătrân de 76 de ani, prins MORT DE BEAT la volan, în județul Cluj. Ce alcoolemie avea bărbatul?

Bătrân de 70 de ani, prins când conducea rupt de beat dimineața pe drumurile județului Cluj

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter