Actualitate

Un medic și alte 44 de persoane din Cluj, condamnați definitiv recent în dosare de corupție

Un medic și alte 44 de persoane din Cluj au fost condamnați definitiv recent în dosare de luare/dare de mită pentru pensii de invaliditate.

Zeci de persoane condamnate definitiv pentru  infracţiunea de luare/dare de mită pentru pensii de invaliditate Cluj / Foto: depositphotos.com Zeci de persoane condamnate definitiv pentru infracţiunea de luare/dare de mită pentru pensii de invaliditate Cluj / Foto: depositphotos.com

 

 


Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a informat, luni, că în luna martie au fost condamnaţi definitiv 86 de inculpaţi în dosare de corupţie.

 


Dintre cei 86 de inculpați, 45 sunt din Cluj:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„În luna martie, în dosarele de corupţie instrumentate de DNA au fost condamnaţi 86 de inculpaţi prin 39 hotărâri judecătoreşti definitive, pentru infracţiuni de luare şi dare de mită, trafic de influenţă, fraudarea fondurilor europene. Între persoanele condamnate definitiv se află un medic şi alte 44 persoane într-un dosar ce privea infracţiunea de luare/dare de mită pentru pensii de invaliditate Cluj, dar şi mai mulţi funcţionari publici (poliţie, primărie, vamă, etc.)”, se arată într-un comunicat de presă al DNA transmis agerpres.ro.


Potrivit sursei citate, pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 86 variază între 7 ani, 8 luni, 496 zile şi 15.000 lei amendă penală.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Patru polițiști, condamnați de CA Cluj pentru luare de mită. Se ascundeau de camere de supraveghere, dar aveau una în mașină

Strigăt de ajutor din partea unui clujean lăsat fără pensie de handicap: „Am toate actele în regulă și ei spun că am dat mită”

Ultimele Stiri
abonare newsletter