Actualitate

Un bărbat și-a împrumutat mașina unei tinere fără permis. Amândoi sunt cercetați penal

Polițiștii clujeni au depistat o tânără care conducea fără permis o mașină care nu îi aparținea. Proprietarul autoturismului îi împrumutase mașina, chiar dacă aceasta nu avea permis.

Polițiștii clujeni au depistat un tânăr care conducea fără permis o mașină care nu îi aparținea/ Foto: pixabay.com Polițiștii clujeni au depistat un tânăr care conducea fără permis o mașină care nu îi aparținea/ Foto: pixabay.com

 

„La data de 8 iunie a.c., o tânără de 18 ani, din municipiul Gherla, a fost depistată de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla, în timp ce se deplasa cu un autoturism, deși nu deținea permis de conducere.


 

Tânăra a fost oprită în jurul orei 20.00, pe DJ 172F, pe raza comunei Mintiu Gherlii, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că autoturismul condus de aceasta aparținea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a fi condus.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență la volan! Șofer fără permis de conducere și beat, prins pe străzile din Cluj-Napoca

Băiat de 18 ani, la volan fără permis prin Câmpia Turzii! A lovit o mașină parcată și alta în mișcare în timp ce fugea de Poliție

Ultimele Stiri
abonare newsletter