Actualitate

Băiat de 18 ani, la volan fără permis prin Câmpia Turzii! A lovit o mașină parcată și alta în mișcare în timp ce fugea de Poliție

Un băiat în vârstă de 18 ani conducea prin Câmpia Turzii joi fără permis. Acesta a fost urmărit de polițiști, după ce nu a răspuns la semnalele lor.

Băiat de 18 ani, la volan fără permis prin Câmpia Turzii! / Foto: depositphotos.com Băiat de 18 ani, la volan fără permis prin Câmpia Turzii! / Foto: depositphotos.com

 

 


Tânărul a lovit două mașini în timp ce fugea de Poliție.

 


Una dintre mașini era parcată, iar alta era în mișcare:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Câmpia Turzii, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


În fapt, la data de 17 mai a.c., în jurul orei  17.20, cel în cauză nu a oprit la semnalele regulamentare ale unui polițist, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Retezatului, din municipiul Câmpia Turzii, acroșând ulterior un autovehicul parcat și un autoturism aflat în mișcare.

După o distanță de aproximativ 1 kilometru, bărbatul a abandonat autoturismul, în cauză fiind desfășurate activități pentru identificarea acestuia”, a transmis IPJ Cluj.


Tânărul urmează a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Urmărit internațional, depistat la Cluj. Bărbatului i s-a făcut dosar penal pentru că s-a dat drept altcineva

Un șofer beat a făcut ravagii în Mărăști, luni! A lovit două mașini în timp ce fugea de polițiști. VIDEO

abonare newsletter