Actualitate

Inconștiență la volan! Șofer fără permis de conducere și beat, prins pe străzile din Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni cercetează un bărbat în vârstă de 37 de ani, prins băut la volan și fără permis de conducere pe străzile din Cluj-Napoca.

Inconștiență la volan! Șofer fără permis de conducere și beat, prins pe străzile din Cluj-Napoca Inconștiență la volan! Șofer fără permis de conducere și beat, prins pe străzile din Cluj-Napoca

 

 


„În data de 24 decembrie, a.c, în jurul orei 02:00, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe strada Viilor, din municipiul Cluj-Napoca, având dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii Compartimentului de Siguranță Publică și Patrulare din cadrul Secției 1 au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident în lanț cu mai multe mașini, la Dej. Care este cauza probabilă a accidentului?. FOTO

Accident GRAV în Câmpia Turzii. Un pieton a fost lovit MORTAL de un șofer de 18 ani

abonare newsletter