Actualitate

Un bărbat a furat materiale de 20.000 de euro, de pe un șantier din Cluj-Napoca. Hoțul a fost prins abia după 6 luni

Polițiștii au prins un hoț abia după 6 luni de zile, după ce a tot furat materiale și aparaturi scumpe de pe un șantier în lucru din Cluj-Napoca.

Un bărbat a furat materiale de 20.000 de euro, de pe un șantier din Cluj-Napoca / Foto: depositphotos.com Un bărbat a furat materiale de 20.000 de euro, de pe un șantier din Cluj-Napoca / Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat din Cluj-Napoca a furat timp de jumătate de an materiale de pe un șantier în lucru, cauzând un prejudiciu de 20.000 de euro.

 


După 6 luni în care nu a fost prins, polițiștii au reușit într-un final să-l depisteze.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar prejudiciul a fost recuperat doar parțial:


„La data de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea infracțiunii de furt în formă continuată, respectiv 3 acte materiale.

Din cercetările derulate a reieșit faptul că în perioada decembrie 2021 – mai 2022, cel în cauză ar fi sustras dintr-un șantier aflat în lucru pe raza municipiului Cluj-Napoca, unelte electrice, elemente și aparaturi folosite pentru instalațiile de încălzire, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 de euro.


În cursul zilei de ieri, în urma activităților investigativ-operative bărbatul a fost depistat de polițiști, iar în baza mandatului de aducere a fost condus la sediul unității pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat parțial”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Hoț prins de polițiști în centrul Clujului, după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un magazin

Două cabane izolate din Negreni, prădate de hoți. Pagube de peste 7.000 de lei

abonare newsletter