Actualitate

Hoț prins de polițiști în centrul Clujului, după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un magazin

Un tânăr de 27 de ani a fost pus sub control judiciar după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un magazin din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Un tânăr de 27 de ani a fost pus sub control judiciar după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un magazin din centrul municipiului Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com Un tânăr de 27 de ani a fost pus sub control judiciar după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un magazin din centrul municipiului Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

Potrivit polițiștilor, tânărul a provocat un prejudiciu de 4.000 de lei.


 

„Polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în cadrul cercetărilor efectuate privind săvârșirea infracțiunii de furt.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


La data de 31 mai a.c., acesta ar fi sustras un telefon mobil din incinta unei societăți comerciale situate pe strada Regele Ferdinand, din municipiu, cauzând un prejudiciu de 4.000 de lei.

În baza sesizării și a informațiilor obținute, bărbatul a fost depistat de polițiști la scurt timp de la comiterea faptei, în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, reușindu-se recuperarea și restituirea bunului sustras. Față de acesta, ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Atenție la hoții din autobuze! Doi bărbați din Cluj-Napoca au profitat de neatenţia unei femei şi i-au furat telefonul mobil

HOȚI de telefoane la UNTOLD, prinși de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter