Actualitate

Două cabane izolate din Negreni, prădate de hoți. Pagube de peste 7.000 de lei

Doi tineri din județul Sălaj au fost prinși de polițiștii clujeni, după ce ar fi prădat două cabane din localitatea Negreni.

Două cabane izolate din Negreni, prădate de hoți. Pagube de peste 7.000 de lei/ Sursă foto: depositphotos.com Două cabane izolate din Negreni, prădate de hoți. Pagube de peste 7.000 de lei/ Sursă foto: depositphotos.com

 

Potrivit polițiștilor, cei doi tineri de 25 de ani ar fi pătruns în interiorul a două cabane din Negreni, situate într-o zonă mai izolată.


 

Tinerii ar fi întrerupt alimentarea cu energie cu electrică, reușind oprirea camerelor de supraveghere.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„La data de 13 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, s-a reușit identificarea a doi bărbați, de 25 de ani, din comuna Buciumi, județul Sălaj, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 7 aprilie a.c., cei doi ar fi pătruns în interiorul a două cabane din localitatea Negreni, situate într-o zonă mai izolată, unde ar fi întrerupt electricitatea, reușind astfel scoaterea din funcțiune a camerelor de supraveghere montate și sustragerea mai multor unelte electrice.


Comiterea furturilor a fost sesizată la data de 11 aprilie a.c., iar odată cu identificarea celor doi s-a reușit recuperarea prejudiciului cauzat, evaluat la 7.500 de lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 


Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

HOȚI de portofele din Cluj-Napoca, prinși ÎN ACȚIUNE de polițiști! O tânără de 21 de ani, reținută pentru 24 de ore

Un tânăr a furat mese și scaune de la două terase din Cluj-Napoca. Hoțul a cauzat un prejudiciu de 10.000 de lei

Hoț la doar 16 ani. Un minor a furat bunuri de 3.000 de lei dintr-un garaj din Florești

abonare newsletter