Actualitate

Elev din Cluj-Napoca, câștigătorul emisiunii „Românii au talent”. Băiatul a câștigat și premiul de originalitate. VIDEO

Orădeanul Darius Mabda, elev la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca a fost marele câștigător de la „Românii au talent”.

Tânărul a plecat acasă și cu premiul de Originalitate/ Foto: Românii au talent - Facebook Tânărul a plecat acasă și cu premiul de Originalitate/ Foto: Românii au talent - Facebook

 

Vineri, 27 mai, a avut loc finala emisiunii Românii au talent. 11 concurenți s-au luptat pe scena talentelor pentru marele premiu de 120.000 de euro. În urma prestărilor, câștigătorul a fost un elev în vârstă de 13 ani de la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică din Cluj-Napoca.


 

Darius Mabda s-a născut în Oradea și a venit la Cluj-Napoca pentru a continua pasiunea sa pentru dans. Darius Mabda a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut părinților să-l ducă la o școală, potrivit stirileprotv.ro.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Mă uitam la televizor și vedeam alți copii care dansează și mi-a plăcut foarte mult și i-am înnebunit pe părinții mei până m-au dus la dans, acum cinci ani. Am fost dintotdeauna atras de dans, atunci când auzeam muzică simțeam o plăcere și îmi venea să dansez tot timpul (…) Stau singur la Cluj, la internatul Școlii de Coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi. Mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele. Este foarte îngrijorată pentru mine. Cel mai mare vis al meu, dacă o să devin balerin, este să ajung la Teatrul Bolșoi, și dacă o să mă duc pe contemporan, vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore”, a spus Darius Mabda în preselecții.


Tânărul în vârstă de doar 13 ani a oferit un moment emoționant pe scena Românii au Talent, alegând să danseze pe melodia „In Your Room”, a trupei Depeche Mode. Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete în preselecții, iar voturile publicului l-au trimis direct în marea finală a sezonului cu numărul 12.

Pe lângă marele premiu de 120.000 de euro, Darius a câștigat și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.


Câștigătorul ediției din acest al emisiunii Românii au talent a luat parte la mai multe competiții de dans din țară și din străinătate. El a luat locul 1 la Freedom Dance Festival din Ungaria și s-a clasat tot pe locul 1 la Bucharest Dance Festival.

 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Clujeanul care a impresionat jurații de la X Factor prin carisma sa: „Îmi place să fiu «altceva»”

ALFA BAND: Primii posesori ai Wild Card-ului de la X Factor sunt clujeni

VIDEO. Clujeanul căruia Carla's Dreams i-a dat DA înainte să termine melodia: „Tu trebuie să înregistrezi asta la un studio, obligatoriu”

Ultimele Stiri
abonare newsletter