Actualitate

Vremea se răcește în următoarele zile în Cluj. Când se întorc ploile? Prognoza meteo pentru o săptămână

Vremea se răcește puțin în Cluj în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru o săptămână.

Vremea se răcește puțin în următoarele zile în Cluj / Foto: Emil Boc - Facebook Vremea se răcește puțin în următoarele zile în Cluj / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


În următoarele zile, vremea va fi puțin mai rece la Cluj. De la 28 de grade Celsius, temperatura va scădea la 21 de grade.

 


De asemenea, clujenii vor mai avea parte de câteva zile cu soare, după care vor reveni ploile, pentru o perioadă scurtă de  timp.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Vremea este schimbătoare săptămâna viitoare, conform meteorologilor.


Prognoză meteo Cluj

Pe 22 mai, vremea va fi mai „răcoroasă”, potrivit prognozei meteo AccuWeather.com. Temperatura maximă a zilei va fi de 21 de grade Celsius, iar minima de 10 grade Celsius, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute - de numai 3%.

Luni, 23 mai, pe cer vor fi „nori și soare”, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius, iar șansele de precipitații de 25%. Ziua următoare vremea se mai încălzește puțin. 


Marți, 24 mai, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Vremea va fi „cu nori și soare” și 25% șanse de ploaie.

Miercuri, 25 mai, vremea se încălzește radical. Temperaturile pot să ajungă până la 29 de grade Celsius, dar va fi și „o furtună în unele zone”, atenționează meteorologii. Temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius, iar șansele de ploaie de 40%. 

Joi, 26 mai, cerul va fi „predominant noros”, iar șansele de ploaie scad la 25%. Temperatura maximă a zilei va fi de 28 de grade Celsius, iar minima nopții de 13 grade.

Vineri, 27 mai, pe cer vor fi „nori și soare”, iar șansele de precipitații vor fi de 25%. Temperatura maximă va ajunge la 25 de grade Celsius, iar cea minimă la 12 grade Celsius. 

Sâmbătă, 28 mai, se va semnala „o furtună în unele zone”, șansele de ploaie crescând la 55%. Temperatura maximă a zilei va fi de 22 grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Duminică, 29 mai, vor fi „averse scurte”, șansele de ploaie fiind ridicate - de 75%. Temperatura maximă a zilei va fi de 20 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius, aceasta fiind cea mai răcoroasă zi din săptămâna care vine.

CITEȘTE ȘI:

Clujul, locul 2 pe țară la numărul de cazuri COVID, sâmbătă. Vezi incidența din fiecare localitate din județ

Încep lucrări pe o stradă de lângă VIVO! Localnicii trebuie să își mute mașinile parcate în zonă

Ultimele Stiri
abonare newsletter