Actualitate

Încep lucrări pe o stradă de lângă VIVO! Localnicii trebuie să își mute mașinile parcate în zonă

O stradă din Florești, din zona VIVO, intră în reparații de luni. Primăria îi roagă pe localnici să o elibereze de mașini.

Încep lucrări pe o stradă de lângă VIVO! / Foto: Google Maps Încep lucrări pe o stradă de lângă VIVO! / Foto: Google Maps

 

 


Primăria Florești a anunțat că strada Răzoare, de lângă VIVO, intră în reparații începând de luni, 23 mai.

 


Astfel, localnicii sunt rugați să elibereze strada de mașini sau alte lucruri care ar îngreuna execuția lucrărilor:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„ÎNȘTIINȚARE: Referitor la: Obiectivul de investiții „ LUCRĂRI DE REPARAȚII STRADA RĂZOARE, COMUNA FLOREŞTI, JUDEȚUL CLUJ, SEGMENTUL DE DRUM - ACCES DIN DN 1 SPRE VALEA GARBOULUI ”


Vă informăm ca începând cu data de 23.05.2022 vor începe lucrările la obiectivul mai sus menționat. Lucrările constau în reparații și asfaltare la partea carosabilă, ridicare la cotă cămine carosabile, intubare ape pluviale, creare spaţiu verde, pistă de biciclete, trotuar pentru pietoni.

Pentru buna desfășurare a acestor activități, rugăm toți locuitorii din zonă, să elibereze partea carosabilă, rigolele accesele și acostamentul, în special autovehiculele sau alte materiale care ar îngreuna execuția lucrărilor.


În speranţa unei bune colaborări, vă mulţumim pentru interesul acordat și vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră”, a anunțat Primăria Florești.

CITEȘTE ȘI:

Minor, dat dispărut! Nu a ajuns acasă de la școală din Cluj-Napoca. UPDATE: A fost găsit

Reglementări noi de circulaţie în Zorilor. Ce trebuie să ştie şoferii

Ultimele Stiri
abonare newsletter