Actualitate

Minor, dat dispărut! Nu a ajuns acasă de la școală din Cluj-Napoca. UPDATE: A fost găsit

Un minor a fost dat dispărut după ce nu a mai ajuns acasă de la școală. Băiatul este din Gilău și merge la liceu în Cluj-Napoca.

Minor, dat dispărut! Nu a ajuns acasă de la școală din Cluj-Napoca / Foto: IPJ Cluj Minor, dat dispărut! Nu a ajuns acasă de la școală din Cluj-Napoca / Foto: IPJ Cluj

 

 


COMAN DARIUS FLORIN, în vârstă de 16 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj a plecat voluntar de la Liceul Tehnologic din Cluj-Napoca, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 13.00 – 14.00 și nu a mai revenit la domiciliu.

 


Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Semnalmentele persoanei dispărute

SEMNALMENTE – înălțime 1.60 m , 90 kg,  păr blond, ochi albaștri.


La momentul plecării, aceasta era îmbrăcat cu bluză și pantaloni de trening de culoare albastru închis, tricou de culoare albastru și pnatofi sport de culoare neagră cu linie verede pe partea laterală.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minorul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


 

UPDATE: Băiatul a fost găsit


„Minorul de 16 ani, din comuna Gilău, județul Cluj, plecat voluntar la data de 20 mai a.c., de la Liceul Tehnologic din Cluj-Napoca, a fost găsit în localitatea Someșu Rece, comuna Gilău. Pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Pandemia ne-a făcut mai răi? Tâlhării pe bandă rulantă în Cluj. Ce face Poliţia?

Percheziții în Germania și Italia, pentru prinderea unor români acuzați de furturi. 7 inculpați, prezentați la Curtea de Apel Cluj

abonare newsletter