Actualitate

Anda Adam, „urecheată” de Emil Boc: „I-ați zis să nu mai parcheze mașina aiurea prin Cluj?”

Emil Boc, invitat la o emisiune radio, s-a luat de Anda Adam, după ce artista a parcat neregulamentar în Cluj-Napoca.

Mașina condusă de Anda Adam, parcată neregulamentar în Cluj-Napoca. FOTO: Info Trafic Mașina condusă de Anda Adam, parcată neregulamentar în Cluj-Napoca. FOTO: Info Trafic


Anda Adam a devenit o figură populară în ultima perioadă printre clujeni, fiind remarcată chiar și de primarul Emil Boc. Artista a deschis un club în municipiul Cluj-Napoca, dar a ieșit în evidență și prin câteva parcări mai puțin regulamentare.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„I-ați zis să nu mai parcheze mașina aiurea prin Cluj?”, i-a transmis Boc moderatorului emisiunii când a venit vorba de Anda Adam.


Ulterior, primarul a mai adăugat: „Fac diferența între dimensiunea ei artistică pe care o respect, dar dimensiunea civică și cetățenească trebuie să înțeleagă că e un cetățean ca oricare alta. În fața legii, toți suntem egali, de la Suzana Pop din Mănăștur și până la Emil Boc. Toți avem aceleași drepturi și obligații, Primăria Cluj-Napoca nu face diferențe. ”.

CITEȘTE ȘI:

Filmare aeriană cu Bulevardul 21 Decembrie. Emil Boc: „Că ești la Munchen, la Bruxelles sau că ești în Cluj, practic e aceeași infrastructură”

Întâlnire între Clotilde Armand și Emil Boc, amintiri despre guvernarea PNL-USR: „Nimeni n-are de câștigat din alianța cu PSD”

abonare newsletter