Politică

Întâlnire între Clotilde Armand și Emil Boc, amintiri despre guvernarea PNL-USR: „Nimeni n-are de câștigat din alianța cu PSD”

Emil Boc și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), au participat, sâmbătă, la conferinţa privind Viitorul Europei de la Strasbourg. Clotilde Armand s-a fotografiat cu edilul clujean și a readus în discuție scurta guvernare PNL-USR.

Emil Boc și Clotilde Armand la Conferința privind Viitorul Europei de la Strasbourg. Foto: Facebook/ Clotilde Armand. Emil Boc și Clotilde Armand la Conferința privind Viitorul Europei de la Strasbourg. Foto: Facebook/ Clotilde Armand.

 

 


În textul fotografiei postate pe Facebook de primarul Sectorului 1, ea a precizat că „nimeni n-are de câștigat din alianța cu PSD, nici măcar pe moment”.

 


„Am fost invitată să particip la Conferința privind Viitorul Europei de la Strasbourg. Am vorbit despre importanța și rolul primarilor în comunitățile noastre. M-am bucurat să-l vad aici și pe domnul primar Emil Boc cu care am discutat despre cum putem face România mai bine.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Mi-am amintit de vremea în care România era condusă (scurtă vreme ce-i drept) de alianța PNL-USR și reformele nu erau mimate, erau asumate. Cred că nimeni n-are de câștigat din alianța cu PSD, nici măcar pe moment. Dimpotrivă. Ne întoarcem ani de zile în timp cu aceștia la guvernare”, a scris Clotilde Armand.

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, apel în Parlamentul European pentru educație civică și media, la nivel european

Ultimele Stiri
abonare newsletter