Actualitate

Patru polițiști, condamnați de CA Cluj pentru luare de mită. Se ascundeau de camere de supraveghere, dar aveau una în mașină

Patru polițiști au fost condamnați de Curtea de Apel Cluj de la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce au luat mită.

Patru polițiști, condamnați de instanța din Cluj pentru luare de mită. Se ascundeau de camere de supraveghere, dar aveau una în mașină Patru polițiști, condamnați de instanța din Cluj pentru luare de mită. Se ascundeau de camere de supraveghere, dar aveau una în mașină

 

 


Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondate apelurile formulate împotriva sentinței pronunțate de Tribunalul Maramureș privind condamnarea a patru inculpați, polițiști ai IPJ Maramureș - Serviciul Poliției Rutiere, pentru luarede mită și fals, scrie clujust.ro.

 


Cei patru au primit pedepse de închisoare cu suspendare, începând de la 2 ani și 8 luni până la 3 ani.

Din cercetări a rezultat că în perioada septembrie - decembrie 2019, în timp ce erau la serviciu, cei patru polițiști rutieri au pretins și primit sume de bani sau produse de la mai mulți șoferi fie pentru a nu aplica amenzi sau pentru a aplica amenzi mai blânde, potrivit clujust.ro.


Într-unul dintre cazuri polițiștii s-au ascuns de camerele de supraveghere din zona în care au oprit un șofer, dar cu toate acestea aveau una ascunsă în mașina de Poliție.

Citește întreaga știre pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Medici, reținuți pentru LUARE DE MITĂ! Cereau bani pentru prelungirea dosarelor de invaliditate

Un infractor căutat internațional a scăpat de sub ochii polițiștilor din Cluj. A luat un taxi și s-a făcut nevăzut

Ultimele Stiri
abonare newsletter