Actualitate

Accident grav în Aghireșu-Fabrici! Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de stâlp și a ajuns la spital

Un accident rutier grav a avut loc în localitatea Aghireșu-Fabrici. Un tânăr de 20 de ani ar fi suferit o fractură de femur, după ce s-a lovit cu mașina de un stâlp.

Accident grav în Aghireșu-Fabrici! Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de stâlp și a ajuns la spital Accident grav în Aghireșu-Fabrici! Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de stâlp și a ajuns la spital

 

 


Accidetnul a avut loc în jurul orei 17:45, anunță pompierii.

 


Tânărul care a fost implicat în accident a fost transportat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au oferit sprijin, prin Garda de Intervenție Aghireșu, la un accident rutier petrecut în localitatea Aghireșu-Fabrici. La misiune au participat o autospecială și un echipaj SMURD, iar în accident a fost implicat un autoturism, în care se afla un tânăr de 20 de ani.


La o primă evaluare, paramedicii au constatat că exista posibilitatea ca victima să fi suferit o fractură de femur. Astfel, pompierii l-au extras pe tânăr folosind echipamentele speciale, acesta fiind transportat la spital. În permanență, victima a fost conștientă și cooperantă. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 17:45”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Mărăști, între o mașină și o motocicletă! Un bărbat a fost transportat la spital

Accident în Măgoaja, Cluj. Un tânăr de 18 ani fără permis a intrat cu mașina într-un stâlp și a ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter