Actualitate

Bărbat din Cluj, transportat cu elicopterul SMURD la spital. Victima a a suferit răni grave la picior

Un bărbat de circa 40 de ani, din localitatea Arghiș, județul Cluj, a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter SMURD.

Salvatorii au găsit un bărbat de circa 40 de ani care a suferit un traumatism sever la unul dintre membrele inferioare./ FOTO: Smurd Cluj - Facebook Salvatorii au găsit un bărbat de circa 40 de ani care a suferit un traumatism sever la unul dintre membrele inferioare./ FOTO: Smurd Cluj - Facebook

 

Un echipaj de prim ajutor calificat și un elicopter SMURD au intervenit vineri, 29 aprilie, în localitatea Arghiș, județul Cluj.


 

Salvatorii au găsit un bărbat de circa 40 de ani care a suferit un traumatism sever la unul dintre membrele inferioare.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Victima a fost transportată de urgență la spital cu un elicopter SMURD.

„Un echipaj de prim ajutor calificat și un elicopter SMURD au intervenit de curând în localitatea Arghiș pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat de cca 40 de ani. Salvatorii l-au găsit cu un traumatism sever la unul dintre membrele inferioare, în stare de conștiență și cooperant. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Un copil a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce a fost lovit de o mașină

Un bărbat a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce a fost lovit în cap de o grindă

Ultimele Stiri
abonare newsletter