Actualitate

Un bărbat a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce a fost lovit în cap de o grindă

Un bărbat de aproximativ 70 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovit de o grindă.

Elicopter SMURD Elicopter SMURD

S-a întâmplat în comuna Beliș, județul Cluj, marți după-masă.

„A venit apelul prin 112, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj, era intubat și inconștient”, a declarat Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj.


Bărbatul ar fi fost prins între două ziduri de beton în momentul în care încerca să extragă bolțari de la o clădire dezafectată.

La locul incidentului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, clujeanul fiind găsit în comă. Un elicopter SMURD, chemat de la Jibou, a intervenit și l-a preluat pe bărbat pentru a fi transportat la spital.


„La data de 26 iunie, în jurul orei 14.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat de 72 de ani, din comuna Râşca, în timp ce se afla în comuna Beliş, ar fi fost lovit de un un obiect dur. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu un echipaj ambulanţier unde, în interiorul unei structuri de beton, au fost identificate 2 persoane, una dintre acestea aflându-se în stare de inconştienţă”, a transmis Beatrice Milonean, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, cele două persoane desfășurau activități de demolare a bolțarilor din beton, iar la un moment dat, un stâlp de susținere a cedat și s-a prăbușit, iar una dintre grinzi l-a lovit pe bărbat în zona capului.


Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări privind comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter