Actualitate

Accident în Fundătura, Cluj. Două femei au ajuns la spital. FOTO

Un accident a avut loc, joi, în localitatea Fundătura din județul Cluj. În urma evenimentului, două femei au fost rănite și duse la spital.

Două femei au fost rănite în accident. Foto: ISU Cluj. Două femei au fost rănite în accident. Foto: ISU Cluj.

 

 


UPDATE: Conducătorul de 19 ani, din județul Bistrița-Năsăud a unui autoturism care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 54 de ani, din municipiul Gherla. A rezultat rănirea acesteia și a unei tinere de 19 ani, pasageră în acel auto. Testări cu aparatul etilotesc negative”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier, produs în localitatea Fundătura.

Accident cu victime în Fundătura, Cluj. Foto: IPJ Cluj

Ocupanții erau ieșiți din autovehicule în momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Două femei au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, fiind apoi transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.


Acestea erau în stare de conștiență și erau cooperante”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență  (ISU) Cluj.

Accident cu două mașini în Fundătura. Foto: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un echipaj SMURD, păcălit de un bărbat aflat la o stână din Cluj. Bărbatul i-a pus pe drum pe medici doar pentru a ajunge în Cluj-Napoca

Accident în Bonțida! Doi adulți și doi COPII, de 2 și 3 ani, au fost răniți și duși la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter