Actualitate

Accident în Bonțida! Doi adulți și doi COPII, de 2 și 3 ani, au fost răniți și duși la spital. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc în Bonțida. În urma acestuia, doi adulți și doi copii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi adulți și doi COPII, transportați la spital în urma unui accident în Bonțida / Foto: ISU Cluj Doi adulți și doi COPII, transportați la spital în urma unui accident în Bonțida / Foto: ISU Cluj

 

 


Accidentul s-a petrecut joi dimineața, între două mașini.

 


Una dintre aceste două mașini a fost proiectată în afara drumului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață în urma unui accident rutier produs pe DN1C, pe raza localității Bonțida.


Pompierii au găsit la fața locului două autoturisme avariate, unul era răsturnat în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți în afara acestora.
Echipajele SMURD și SAJ, dislocate la fața locului, au consultat doi adulți și doi copii, care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE:


Conform polițiștilor, copii care au fost răniți în urma impactului au vârste de 2 și 3 ani:

„Accident rutier produs în jurul orei 06.40, pe DN1C, în afara localității Bonțida


Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus din direcția municipiului Gherla, de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Suceava.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, răsturnându-se, rezultând rănirea acestuia, a unei femei și a două minore, în vârstă de 2 și 3 ani. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Mica, Cluj! O femeie, transportată de urgență la spital în urma impactului. FOTO

Accident mortal la ieșire din Turda! Un bărbat de 58 de ani a fost lovit de o autoutilitară

abonare newsletter