Actualitate

Bătaie în fața unui local din centrul municipiului Cluj-Napoca. Polițiștii au audiat nouă persoane

Mai multe persoane au fost implicate, vineri dimineața, într-o bătaie în faţa unui club din centrul Clujului. Polițiștii au audiat 9 francezi.

Polițiștii au audiat 9 francezi/ Sursă foto: pixabay.com

 

Evenimentul s-ar fi produs pe strada Brassai Samuel din Cluj-Napoca.


 

„La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 04.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, cu privire la o stare conflictuală, desfășurată pe strada Brassai Samuel, în proximitatea unui local public.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


La locația indicată au fost identificate persoane implicate, iar din declarațiile acestora a reieșit faptul că scandalul a fost unul spontan, mai multe persoane agresându-se fizic reciproc.

La scurt timp de la sesizare, un echipaj de poliție care se afla în dispozitivul de menținere a ordinii și liniștii publice a identificat una dintre persoanele implicate în agresiune.


Investigațiile efectuate au condus la identificarea și audierea, până în acest moment a 9 persoane, bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, de cetățenie franceză, care au refuzat formularea unor plângeri penale, polițiștii demarând cercetări din oficiu sub aspectul comiterii  infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, în baza celor constatate, polițiștii au extins cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, urmând a se stabili identitatea tuturor persoanelor implicate și a participației acestora”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Bătaie în plină stradă, în Apahida. Un bărbat a fost bătut de alți patru. Agresorii au fost reținuți

O italiancă l-a bătut pe un american, într-un local din Câmpia Turzii! Bărbatul, transportat la spital

abonare newsletter