Actualitate

O italiancă l-a bătut pe un american, într-un local din Câmpia Turzii! Bărbatul, transportat la spital

O italiancă și un american au fost implicați într-un conflict într-un local de pe strada 1 Decembrie 1918 din Câmpia Turzii.

Femeia a fost amendată cu 500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice Femeia a fost amendată cu 500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice

 

Un bărbat american și o femeie din Italia au fost actorii principali într-un eveniment regretabil petrecut în Câmpia Turzii. Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local, iar ulterior s-au luat la bătaie.


„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, politiștii au fost sesizați despre faptul că la un local public, situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, un bărbat ar fi căzut pe podea și este inconștient. În baza sesizării, s-a format echipă operativa care s-a deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-o stare conflictuală. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că starea conflictuală  ar fi fost degenerată pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 25 de ani de cetățenie americană și o tânără de 24 de ani, de cetățenie italiană.”, a transmis IPJ Cluj.

În urma conflictului tânăra ar fi spart geamul unei uși din interiorul localului. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.


Având în vedere aspectele constatate, tânăra de 25 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă in valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr din Câmpia Turzii și-a dat jos pantalonii în fața unei femei, pe stradă. Era drogat și a fost amendat

Un bărbat din Câmpia Turzii, reținut după ce s-a lăudat cu armele pe care le deține într-un live pe Facebook

Ultimele Stiri
abonare newsletter