Actualitate

ACCIDENT între trei mașini și o motocicletă, în Gherla. Un bărbat a fost transportat la spital

Trei mașini și o motocicletă au fost implicate într-un accident rutier petrecut, vineri, în Gherla. Un bărbat a fost transportat la spital.

Trei mașini și o motocicletă, implicate într-un accident în Gherla/ IMAGINE GENERICĂ Sursă foto: pixabay.com Trei mașini și o motocicletă, implicate într-un accident în Gherla/ IMAGINE GENERICĂ Sursă foto: pixabay.com

 

Accidentul rutier s-a petrecut în municipiul Gherla, pe strada Dejului, în jurul orei 16:40


 

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost transportat la spital.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în Municipiul Gherla, pe strada Dejului. O autospecială cu modul de descarcerare a participat la misiune, în sprijin venind și un echipaj SAJ. 

În accident au fost implicate trei autoturisme și o motocicletă. Nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat de 64 de ani a fost transportat la spital de echipajul SAJ. Acesta a suferit leziuni ușoare, iar misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puține momente”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


„Accident rutier produs in jurul orei 16.30, pe DN1C, în afara localității Mintiu Gherlii.

Conducătorul unui motociclu, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Dej a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, rezultând rănirea si transportarea acestuia la o unitate medicală. Testările alcoolscopice negative”, a transmis IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Trei mașini implicate într-un accident pe drumul Sfântul Ioan

Accident pe strada Soporului din Cluj-Napoca, între o motocicletă și o mașină! Motociclistul a fost transportat la spital

Accident în cartierul Între Lacuri, miercuri dimineața. O femeie de 53 de ani a fost rănită. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter