Actualitate

Accident în cartierul Între Lacuri, miercuri dimineața. O femeie de 53 de ani a fost rănită. FOTO

Un accident rutier cu două mașini implicate a avut loc miercuri dimineața în cartierul Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca.

Accident în cartierul Între Lacuri, miercuri dimineața. O femeie de 53 de ani a fost rănită. FOTO Accident în cartierul Între Lacuri, miercuri dimineața. O femeie de 53 de ani a fost rănită. FOTO

 

 


În urma impactului dintre cele două mașini, o femeie în vâstă de 53 de ani a fost rănită și consultată de echipajul de pe ambulanță.

 


Accidentul a avut loc pe strada Oltului, în jurul orei 8:00:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Intervenție la un accident rutier petrecut pe strada Oltului: Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Oltului.


Apelul de urgență a fost primit la ora 8:15, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, alături de un echipaj SAJ. În accident au fost implicate două autoturisme. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Echipajul SAJ a consultat o femeie de 53 de ani, care prezenta afecțiuni minore, la prima vedere. Ulterior, pompierii au tractat cele două autoturisme pentru a elibera circulația”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Bulevardul 1 Decembrie, între două mașini. Doi tineri de 24 de ani au ajuns la spital. VIDEO

O clădire din Turda a ars la miezul nopții! Casa a fost distrusă în incendiu. FOTO

abonare newsletter