Actualitate

Trei mașini implicate într-un accident pe drumul Sfântul Ioan

Trei mașini au fost implicate într-un accident petrecut pe drumul Sfântul Ioan în jurul orei 14:30.

Trei mașini implicate într-un accident pe drumul Sfântul Ioan Trei mașini implicate într-un accident pe drumul Sfântul Ioan

 

Conform ISU Cluj, pe drumul Sfântul Ioan s-a produs un accident rutier între 3 autoturisme.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un accident rutier petrecut pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit la ora 14:30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj de terapie intensivă mobilă. În sprijin a venit și o ambulanță SAJ. În accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul era răsturnat. Nu au existat persoane încarcerate. O femeie de 30 de ani a fost transportată la UPU. Aceasta prezenta, la prima vedere, afecțiuni ușoare.”, a informat ISU Cluj.

„Un conducător auto în vârstă de 48 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa dinspre strada Bucium a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Turda.


Autoturism bărbatului de 48 de ani a fost proiectat apoi în parapetul de protecție și intr-un alt autoturism,  condus de o femeie de 41 de ani, în direcția străzii Bucium. În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto si a unui minor de 5 ani, din autoturismul condus de aceasta. 

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Soporului din Cluj-Napoca, între o motocicletă și o mașină! Motociclistul a fost transportat la spital

Accident în cartierul Între Lacuri, miercuri dimineața. O femeie de 53 de ani a fost rănită. FOTO

abonare newsletter