Actualitate

Incendiu VIOLENT la o biserică din județul Cluj. Flăcările au distrus o centrală termică. VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit joi după-masa în localitatea Rogojel, comuna Săcuieu. În urma incendiului, centrala termică a fost distrusă.

Pompierii clujeni au intervenit la incendiul de la biserica din Rogojel, comuna Săcuieu/ Sursă foto: ISU Cluj Pompierii clujeni au intervenit la incendiul de la biserica din Rogojel, comuna Săcuieu/ Sursă foto: ISU Cluj

 

Cauză probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit.


 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un incendiu care a distrus centrala termică a unei biserici din localitatea Rogojel, comuna Săcuieu. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 15:34, iar pompierii au mobilizat pentru misiune două autospeciale cu apă și spumă. Incendiul a distrus centrala termică, flăcările riscând să se extindă și la brazii din curte. Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și au evitat propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 


 

CITEȘTE ȘI:

O clădire din Turda a ars la miezul nopții! Casa a fost distrusă în incendiu. FOTO

TRAGEDIE în Turda! Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter