Actualitate

O clădire din Turda a ars la miezul nopții! Casa a fost distrusă în incendiu. FOTO

Un incendiu a izbucnit la o clădire din municipiul Turda, marți, la miezul nopții și a pornit de la o defecțiune electrică a locuinței.

O clădire din Turda a ars la miezul nopții! Casa a fost distrusă în incendiu. FOTO O clădire din Turda a ars la miezul nopții! Casa a fost distrusă în incendiu. FOTO

 

 


Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere incendii, iar, din fericire, la fața locului nu au fost persoane rănite.

 


Însă, focul a creat pagube materiale mari:

„Intervenție la un incendiu care a afectat o clădire situată pe strada Horticulturii din Turda.


Pompierii turdeni au intervenit în această noapte la un incendiu care a afectat o clădire situată pe strada Horticulturii din municipiu. Apelul de urgență a fost primit la ora 00:20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, alături de un echipaj SMURD.

Incendiul a afectat o bucătărie de vară improvizată, pe o suprafață de aproximativ 12 mp. Nu au existat persoane rănite și nimeni nu a fost consultat de către paramedici. Cauza probabilă a incendiului este o defecțiune electrică”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

TRAGEDIE în Turda! Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu. VIDEO

Șirul evenimentelor la incendiul violent din Florești. De ce s-a propagat atât de repede focul? 1.000 de mp au ars. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter