Actualitate

RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca, joi, cu ocazia meciului „U” Cluj – CSA Steaua

Joi, cu ocazia meciului de fotbal FC Universitatea Cluj – CSA Steaua București, care se va desfășura pe Cluj Arena de la ora 19:30, vor fi impuse restricții de circulație pentru buna desfășurare a acestui eveniment.

RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca, joi, cu ocazia meciului U Cluj – CSA Steaua/ Sursă foto: Cluj Arena - Facebook RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca, joi, cu ocazia meciului U Cluj – CSA Steaua/ Sursă foto: Cluj Arena - Facebook

 

Astfel, circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar 18:30-22:00 Aleea Stadion și pe Splaiul Independenței, între str. George Coșbuc și str. Uzinei Electrice, când situația o va impune.


 

„Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal AS FC Universitatea Cluj – CSA Steaua București astăzi,  7 aprilie 2022. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Astfel, circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar 18.30 – 22.00 pe Aleea Stadion și pe Splaiul Independenței, între str. George Coșbuc și str. Uzinei Electrice (când situaţia o impune), cu excepția CTP”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

„U” Cluj – CSA Steaua este un adevărat derby în acest sezon din Liga a 2-a. Între cele două echipe s-a creat o rivalitate puternică de-a lungul timpului și ne așteptăm să vedem un meci cu mii de fani în tribunele Cluj Arena.


Universitatea Cluj și CSA Steaua s-au întâlnit de două ori în 2021. Clujenii s-au impus cu 1-0 în luna noiembrie și au pierdut cu 4-1 partida amicală de la începutul lui 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj se pregătește de un meci mare cu Steaua! Fanii clujenilor, invitați să cumpere bilete cu două săptămâni înainte de joc

Steaua vine cu aproximativ 500 de fani la Cluj pentru meciul cu „U”. Cele două galerii s-au bătut în urmă cu 5 ani

Lincar, nemulțumit de jocul prestat de Universitatea Cluj la Slobozia: „Am fost foarte slabi în primele 20 de minute”

Ultimele Stiri
abonare newsletter