Actualitate

Stația de autobuz Piața Gării Sud se mută începând de astăzi pe strada Horea

Municipalitatea anunță că începând de azi, 4 aprilie, stația P-ța Gării Sud se mută pe strada Horea, în contextul lucrărilor de modernizare din zonă.

Stația P-ța Gării Sud se mută pe strada Horea. Foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca. Stația P-ța Gării Sud se mută pe strada Horea. Foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca.

 

 


„Începând de astăzi, 04.04.2022, ca urmare a lucrărilor de modernizare din zona stației P-ța Gării Sud, aceasta va fi relocată până la finalizarea lucrărilor pe str. Horea, între str. I.L. Caragiale și P-ța Gării”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

 


De asemenea, începând cu 31 martie, patru stații de transport în comun au fost relocate în zona Bulevardului 21 Decembrie 1989, în cadrul proiectului de reabilitare a zonei. Acestea au fost mutate pe pozițiile definitive din proiect.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Este vorba despre stațiile „Victoria”, „Sora”, „Someșul” și „Biserica Sf. Petru”, fiind mutate astfel:

  • Stația „Victoria” în zona numerelor poștale 24-30, relocată din zona străzii Bolyai Janos spre Aeroport;
  • Stația „Sora” înspre Blocul SORA, înaintea trecerii de pietoni din fața magazinului „Sora”, relocată de pe poziția actuală spre Centru;
  • Stația „Someșul” în zona clădirii Companiei de Apă Someș, relocată de pe poziția actuală spre strada Buftea;
  • Stația „Biserica Sf. Petru” între accesul CTP Cluj-Napoca și Colegiul Tehnic de Construcţii Anghel Saligny, relocată de pe poziția actuală spre Aeroport.

Modificările au fost făcute în cadrul obiectivului de investiții „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul: Lucrări de modernizare B-dul 21 Decembrie 1989: realizare benzi dedicate transportului public în comun-etapa 1 (inclusiv lucrări de infrastructură, amenajarea spațiului public, semaforizare, iluminat public și mobilier urban)”.

CITEȘTE ȘI:

Lucrările la Baza sportivă „La Terenuri”, realizate în proporție de 85%. Viceprimarul Dan Tarcea: „Lucrările arată foarte bine”

Ultimele Stiri
abonare newsletter