Actualitate

Programul Rabla, sesiunea a 3-a, începe de astăzi în România

A treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus - persoane juridice se derulează începând de vineri.

Programul Rabla, sesiunea a 3-a, începe de astăzi în RomâniaBugetul alocat acestei etape este de 17,5 milioane de lei pentru Rabla Clasic şi 26,5 milioane de lei pentru Rabla Plus.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google NewsProgramele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) vor avea anul acesta un buget de aproximativ 2,7 miliarde de lei, sumă care va fi utilizată atât pentru onorarea angajamentelor rezultate din sesiuni anterioare, cât şi pentru continuarea programelor deja consacrate şi pentru finanţarea unor programe noi, a informat, miercuri, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP).

Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2022 al Fondului pentru Mediu şi al AFM a fost aprobat în şedinţa de Guvern din această săptămână.

Bugetul total al Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional - Rabla Clasic 2020 - 2024 - va fi suplimentat cu 560 milioane lei pentru înscrierile persoanelor fizice şi juridice. De asemenea, bugetul total al Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020 - 2024 - Rabla Plus - va fi suplimentat în anul 2022 cu 680 de milioane de lei pentru înscrierile persoanelor fizice şi juridice

CITEȘTE ȘI:

Start Rabla Electrocasnice! Cum poți obține un voucher de 400 de lei pentru electrocasnice vechi

Aproape 40.000 de români s-au înscris în programul RABLA de la începutul anului

abonare newsletter