Actualitate

La un pas de tragedie! 18 persoane au fost implicate într-un accident în Cluj

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în localitatea Jichișu de Jos.

Un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident în Jucu Un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident în Jucu

 

UPDATE: Accidentul s-a produs din vina unui șofer de 45 de ani din Cluj-Napoca. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


„Un conducător auto în vâsrtă de 45 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe DJ109D a intrat în coliziune cu un microbuz condus în direcția municipiului Dej, pe DN15, de un bărbat în vârstă de 62 de ani, din județul Iași.
În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în curtea unei societăți comerciale, rezultând transportul la unitatea medicală a unui bărbat în vârstă de 65 de ani și a unei femei de 31 de ani, ambii pasageri în microbuz.”, a transmis IPJ Cluj.

 


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață la un accident petrecut în localitatea Jucu de Mijloc. La fața locului, salvatorii au găsit 18 persoane ieșite din cele două autovehicule.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu de Mijloc. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 8:10, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz. La fața locului, pompierii au găsit 18 persoane care au ieșit singure din cele două autovehicule. Până în acest moment au fost consultate patru persoane, dintre care un minor. Toate persoanele sunt conștiente și cooperante. 8 persoane au fost consultate, dintre care un minor în vârstă de șapte ani. Două persoane au fost transportate la spital.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident feroviar în Someșeni. Un bărbat de 50 de ani a murit

Accident GRAV între un microbuz și o autoutilitară, la ieșirea din Baciu. Două persoane au fost transportate la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter