Actualitate

Aproximativ 80.000 de clujeni vor rămâne fără gaz! Un furnizor important s-a retras de pe piață

CPL Concordia a decis să se retragă de piața de furnizare a gazelor naturale, motivul principal fiind legat de majorările de pe piața angro.

Aproximativ 80.000 de clujeni vor rămâne fără gaz! Un furnizor important s-a retras de pe piață

 

CPL Concordia România a decis să se retragă de pe piața gazelor naturale, o măsura care va afecta aproximativ 22.000 de abonați din Cluj, adică un total de circa 80.000 de oameni, conform evz.ro.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Cei de la CPL Concordia au trimis deja notificări scrise abonaților pentru a-i anunța că au timp la dispoziție 21 de zile pentru a-și schimba furnizorul.

„Subliniem faptul că, în calitate de titular al licenței de furnizare, societatea noastră nu are la îndemână pârghii care să diminueze impactul evoluției prețurilor pe piața angro de gaze naturale. Din considerentele expuse anterior, vă informăm că societatea noastră intenționează să renunțe la activitatea de furnizare, ca atare, este necesar ca în cel mai scurt timp să încheiați un contract de furnizare gaze naturale cu alt furnizor. Vă amintim faptul că toți clienții finali de gaze naturale au dreptul să își schimbe furnizorul, cu respectarea condițiilor contractuale, în termen de 21 de zile de la data solicitării. Procesul de schimbare a furnizorului este gratuit și nu implică modificări de ordin tehnic, indiferent de furnizorul pe care îl alegeți”, au transmis reprezentanții Concordia CPL.


Concordia CPL se va ocupa în continuare de mentenanța țevilor de gaz, dar nu gazul va fi furnizat de altcineva. Conform unor date publice, în luna ianuarie Concordia a avut un profit de șase milioane de euro din revânzarea gazului.

CITEȘTE ȘI:

Prețurile la energie și gaze ar putea să scadă. Ministerul Energiei: „Am avut o iarnă ușoară”

Peste 1 milion de facturi greșite vor fi refăcute. Plafonarea prețurilor la energie și gaze, de la 1 februarie

Ultimele Stiri
abonare newsletter