Actualitate

Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Aşa arată locul bombardat de ruşi unde stătea colegul meu din Kiev” FOTO

Dragoș Damian, CEO al Terapia Cluj, a publicat o „poză cât o mie de opinii economice”, în care se vede blocul bombardat de ruși în care se afla unul dintre colegii săi din Kiev.

Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Aşa arată locul bombardat de ruşi unde stătea colegul meu din Kiev” FOTO/ foto: zf.ro Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Aşa arată locul bombardat de ruşi unde stătea colegul meu din Kiev” FOTO/ foto: zf.ro

 

 


Colegul său a apucat să se adăpostească în buncăr înainte de bombardament.

 


„În acest bloc, care arată foarte bine față de altele, stătea unul dintre colegii din Kiev, care a fost inspirat să plece spre adăpost în seara de dinainte. Deocamdată colegii și famiile lor sunt în siguranță, asta însemnând un infern fără utilități, cu rezerve limitate de hrană și apă și cu 500 de decibeli de avioane, rachete și explozii deasupra capului”, a relatat Dragoș Damian pentru Ziarul Financiar.

Totodată, Damian a evidențiat și dezastrul economic creat de conflictul dintre Ucraina și Rusia:


„Fiecare zi de război dă Romania, economic vorbind, cu un an înapoi. Datorită sancțiunilor Rusia, după o săptămână de război, este acum la jumătatea economiei pe care o avea înainte. Ucraina, ce-o mai rămâne din ea, nu se știe unde va fi economic, probabil în 1950. UE va suferi în egala masura”, a adăugat el.

CITEȘTE ȘI:

Un milion de refugiați au fugit din Ucraina într-o săptămână, de la începutul războiului

Herson, primul mare oraș din Ucraina care a fost capturat de ruși. Primar: „Orașul este înconjurat”

abonare newsletter