Actualitate

Bombardamente la doar 15 kilometri din România. Armata rusă a atacat o bază militară

Rusia a atacat o bază militară din Ucraina, aflată la doar 15 kilometri de granița cu România.

Bombardamente la doar 15 kilometri din România. Armata rusă a atacat o bază militară Bombardamente la doar 15 kilometri din România. Armata rusă a atacat o bază militară


Rusia a atacat în această dimineață o bază militară din satul Cairaclia, regiunea Odesa. Atacul a fost confirmat de primarul orașului Ismail, Andrey Abramchenko, precum și de șeful Consiliului Public din cadrul Administrației Regionale de Stat Odesa, Serghei Bratchuk, citați de ziarul ucrainean Observatorul. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Nu au fost anunțate victime până în acest moment și nu se știe ce pagube au provocat rachetele. Până în acest moment, se cunoaște faptul că atacul a vizat stația radar a bazei militare din Cairaclia.


Între timp, după ce a făcut acest anunț, primarul a făcut un apel pe Facebook la locuitorii din Ismail să rămână în case până la clarificarea situației.

„Dragi cetățeni din Ismail! A a avut loc un atac cu rachete asupra unei unități militare din satul Loshchynivka. În legătură cu o lovitură cu rachete asupra unei unități militare din Loshchynivka, vă rog să rămâneți acasă dacă este posibil, până când situația operațională este complet clarificată”, a spus Abramchenko. 

CITEȘTE ȘI:

Un desen emoționant realizat de o fetiță din Ucraina a devenit viral pe internet. FOTO

Rafila: „Am identificat 3.152 de paturi de spital unde răniții din Ucraina pot primi îngrijiri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter