Actualitate

Au venit oaspeți, și acum? (P)

Motiv sau condiție obligatorie - confortul și interiorul livingului trebuie să fie bune.

Imagine: pexels.com

Această cerință este una extrem de importantă, dacă scopul cu care petrecem timp în camera respectivă, este de a obține un sentiment maxim de confort și relaxare totală.


Alegerea mobilierului modern se află pe primul loc din lista noastră de „to-do” atunci când vine vorba de amenajarea livingului.  Sunt atât de multe lucruri la care să ne gândim din timp, astfel încât rezultatele perfecte să nu se piardă cumva neașteptat. 

După cum știm cu toții, inima oricărui living este canapeaua. Ea este una dintre cele mai des folosite piese de mobilier din locuință, fie că este pentru somn, pentru a ne așeza pentru a bea cafeaua în liniște, sau pentru a lenevi pe canapea, sau pentru a primi oaspeți. Care decid eventual să și rămână peste noapte. Folosirea zilnică a canapelei și nevoia noastră de confort și faptul că nu cumpărăm o canapea în fiecare zi ne îngreunează alegerea. 


Cu siguranță nu trebuie să alegem canapeaua doar după design. Pe lângă faptul că ea poate fermeca pe toata lumea cu look-ul său avangardist, trebuie să aibă și calitatea, durabilitatea și confortul necesare.

Fiecare dintre noi a primit cel puțin o dată oaspeți care au rămas peste noapte, dar nu toată lumea are posibilitatea de a-și caza prietenii într-o cameră de oaspeți – pentru simplul fapt că mai puține locuințe au astfel de camere dedicate. Iar faptul că nu avem un astfel de dormitor special nu înseamnă că trebuie să trimitem rudele sau prietenii să petreacă noaptea la hotel de fiecare dată când se hotărăsc să ne facă o vizită. Canapelele extensibile sunt o soluție excelentă pentru astfel de situații care pot deveni problematice.


Canapele extensibile sunt o alternativă extrem de convenabilă pentru cazarea oaspeților noștri, mai ales pentru spațiile micuțe și pentru apartamente, fără a fi nevoie de încăperi suplimentare speciale pentru oaspeți.

Acest tip de piese de mobilier este într-adevăr foarte comod și super funcțional. Cu astfel de piesă de mobilier în living, nu există nici măcar o șansă mică să nu ne putem odihni la sfârșitul unei zile de lucru infinit de lungă - forțându-ne până la punctul în care ne aflăm literalmente într-o stare în care nu putem ajunge la baie pentru un duș revigorant.


Avantajele tuturor canapelelor extensibile cu lada sunt numeroase și indubitabile, acestea oferindu-ne:

  • Confort și comoditate în liniștea propriei locuințe.
  • caracter practic excepțional pentru noi și întreaga noastră familie
  • mai multă frumusețe și un sentiment de armonie
  • condiții suplimentare pentru primirea oaspeților care pot rămâne și peste noapte

Înainte de a comanda orice model de canapea extensibilă, este important să verificați care este mecanismul său de întindere. Este bine să vă asigurați că, canapeaua se deschide și se închide la fel de ușor așa cum este descris în broșură. Și apoi ce tip exact vom prefera - o canapea doar de întins, o canapea extensibilă sau un colțar extensibil.


 Canapeaua simplă, pe care vă puteți întinde - este cea mai simplă opțiune, funcțională și confortabilă și, de asemenea, disponibilă la prețuri foarte rezonabile. Când nu avem nevoie de spațiu suplimentar pentru a dormi, putem pune această canapea lângă biblioteca de acasă, dacă avem una, pentru un plus de confort.

Fotoliu extensibil - dacă avem spațiul foarte limitat acasă, acest tip de fotolii extensibile sunt o soluție foarte bună și funcțională. Au mecanisme de întindere și sunt o alternativă foarte potrivită pentru paturile de o persoană.

Colțar extensibil - acest tip de canapea este cel mai popular datorită versatilității sale și a unui număr mare de beneficii. Acest tip de mobilier tapițat poate servi drept canapea confortabilă pentru living și, atunci când este necesar, poate fi întins și poate deveni un dormitor moale și confortabil pentru oaspeții care rămân peste noapte.

Este bine atunci când alegeți o canapea extensibilă să acordați o atenție deosebită materialului din care este realizată umplutura sa. Tipurile moderne de umpluturi folosite la producerea acestui tip de mobilier sunt - spumă de densitate mică și mare, spumă PUR. Țesătura pe care o alegem trebuie să fie plăcută la atingere, oferindu-ne confort și comoditate deplină atunci când stăm sau dormim pe canapea.

CITEȘTE ȘI:

Adevărata viaţă de LUX, la Cluj. Cum arată un APARTAMENT CU PISCINĂ în living? – GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter