Actualitate

Scafandrii clujeni au scos la suprafață mașina în care au murit doi bărbați la barajul Someșul Cald. VIDEO

După mai multe zile de lucru, scafandrii clujeni și echipajele ISU Cluj au reușit să scoată la suprafață mașina în care au murit două persoane în Someșul Cald.

Scafandrii clujeni au scos la suprafață mașina care a ajuns în Someșul Cald Scafandrii clujeni au scos la suprafață mașina care a ajuns în Someșul Cald

 

UPDATE ORA 17:40


„În referire la evenimentul rutier produs la data de 1 februarie a.c., pe DJ 107P, la km 3+700 m, în afara localității Someșul Cald, soldat cu decesul a două persoane, precizăm următoarele:

Azi, 3 februarie, în jurul orei 16.00, o echipă de scafandri din cadrul Salvamont-Salvaspeo, în colaborare cu echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și reprezentanți ai companiei A24 Assistance care au dat curs solicitării de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, s-a reușit extragerea autoturismului din Lacul Someșul Cald.


Operațiunea derulată a fost îngreunată de faptul că în zona în care a fost localizat autoturismul s-a identificat o conductă cu apă care asigura alimentarea cu apă potabilă a municipiului Cluj-Napoca. În continuare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili situația exactă care a dus la producerea evenimentului rutier, în cadrul unui dosar pneal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Știrea inițială


Două persoane au murit marți seara, după ce au căzut cu mașina în lacul de acumulare Tarnița, în zona Barajului Someșul Cald. La două zile de la teribilul accident, scafandrii clujeni au reușit să scoată mașina din apă.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Echipa de scafandri a Salvamont-Salvaspeo, în colaborare cu echipajul ISU Cluj și o macara a unui operator economic, a reușit să scoată la suprafață autoturismul căzut în lacul Someșul Cald.”, a transmis ISU Cluj.


 

 

CITEȘTE ȘI:

Cine erau bărbații găsiți morți în Someșul Cald? Unul dintre ei avea 28 de ani

Au fost găsite două CADAVRE în Someșul Cald, la 15 metri adâncime! O mașină a căzut în lac

Ultimele Stiri
abonare newsletter