Actualitate

Au fost găsite două CADAVRE în Someșul Cald, la 15 metri adâncime! O mașină a căzut în lac

Cadavrele a doi bărbați au fost găsite în lacul Someșul Cald, după ce pompierii au căutat de ieri o mașină care ar fi căzut în apă.

Cadavrele a doi bărbați, găsite în Someșul Cald. Cadavrele a doi bărbați, găsite în Someșul Cald.

 

 


„Echipajele de scafandri Salvamont-Salvaspeo sprijinite de scafandri ISU Cluj au reușit să recupereze corpurile a doi bărbați din apele lacului Someșul Cald. Având în vedere că acestea prezentau rigiditate cadaverică nu au putut fi aplicate manevrele de resuscitare. Autoturismul care se presupunea că a căzut în ape a fost identificat de către scafandri Salvamont-Salvaspeo pe fundul lacului Someșul Cald. Acesta cât și corpurile, recuperate până în acest moment, au fost găsite la o adâncime de cca 15m”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Alerta a fost dată printr-un apel la 112, marți seara, fiind semnalat că o mașină ar fi căzut în lacul de acumulare Tarnița, în zona Barajului Someșul Cald.


ISU Cluj a anunțat că marți seara s-a intervenit la solicitarea polițiștilor care au identificat în zona Barajului Someșul Cald mai multe indicii, conform cărora ar fi căzut un autoturism în apă.

După ce căutările au fost fără rezultat, acestea au fost reluate în această dimineață: „Acțiunile de căutare pe lacul Someșul Cald s-au reluat în această dimineață de către un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca și specialiști din cadrul Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo. La fața locului s-a deplasat o autospecială de scafandrii și o barcă de căutare-salvare”.

CITEȘTE ȘI:

Alertă în zona barajului Someșul Cald! Pompierii caută o mașină căzută în lacul Tarnița. FOTO

abonare newsletter