Actualitate

Cine erau bărbații găsiți morți în Someșul Cald? Unul dintre ei avea 28 de ani

Cadavrele găsite miercuri în lacul Someșul Cald din Cluj aparțineau unui bărbat de 28 de ani din Iara și a unuia de 33 de ani, din Maramureș.

Bărbații găsiți morți în Someșul Cald aveau 28, respectiv 33 de ani. Bărbații găsiți morți în Someșul Cald aveau 28, respectiv 33 de ani.

 

 


Conform polițiștilor, balustrada barajului era ruptă, lucru care indică că șoferul ar fi pierdut controlul mașinii, ajungând cu aceasta în apele înghețate.

 


„În urma activităților de căutare efectuate, în lacul Someșul Cald au fost identificate și ridicate, de către echipajele de specialitate, trupurile a două persoane, care nu mai prezentau semne vitale.

Verificările polițiștilor au condus la identificarea acestora, respectiv un bărbat de 28 de ani, din comuna Iara și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Maramureș. În continuare sunt efectuate cercetări pentru a se stabili toate împrejurările  și circumstanțele în care a avut loc evenimentul”, au declarat, miercuri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Alerta a fost dată printr-un apel la 112, marți seara, fiind semnalat că o mașină ar fi căzut în lacul de acumulare Tarnița, în zona Barajului Someșul Cald.

Căutările, reluate în această dimineață

ISU Cluj a anunțat că marți seara s-a intervenit la solicitarea polițiștilor care au identificat în zona Barajului Someșul Cald mai multe indicii, conform cărora ar fi căzut un autoturism în apă. După ce căutările de azi-noapte au fost fără rezultat, acestea au fost reluate în această dimineață.


„La data de 1 februarie, în jurul orei 22.25, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 107P, la km 3+700 m, în afara localității Someșul Cald, o bucată din balustrada barajului ar fi ruptă.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că există posibilitatea că în respectiva zonă să se fi produs un eveniment rutier, fapt pentru care au fost demarate activități de căutare în zonă, fiind solicitate echipaje din cadrul I.S.U. Cluj”, a transmis IPJ Cluj, marți seara.

CITEȘTE ȘI:

Au fost găsite două CADAVRE în Someșul Cald, la 15 metri adâncime! O mașină a căzut în lac

Ultimele Stiri
abonare newsletter