Actualitate

Lucian Mîndruță, fermecat de Cluj: „Noaptea îți vine să te muți acolo”. FOTO

Prezentatorul Lucian Mîndruță a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii cu Cluj-Napoca văzut pe timp de noapte. Acesta a fost fermecat de magia care cuprinde orașul pe timp de noapte.

Lucian Mîndruță, fermecat de Cluj: „Noaptea îți vine să te muți acolo”. FOTO Lucian Mîndruță, fermecat de Cluj: „Noaptea îți vine să te muți acolo”. FOTO

 

 


Fiecare clădire din Cluj are magia ei și spune o poveste. De acest lucru s-a convins și prezentatorul Lucian Mîndruță care a postat o serie de fotografii în care pot fi observate mai multe clădiri din Cluj surprinse într-o noapte de iarnă autentică.

 


Lucian Mîndruță a fost plăcut surprins de această atmosferă și a transmis că orașul văzut atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte l-au „fermecat”.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„Noaptea la Cluj îți vine să te muți acolo…Și drept să vă spun, nici ziua nu mă convinge să mai plec acasă la mine!”, a transmis Lucian Mîndruță.


Postarea a strâns sute de aprecieri în câteva ore și comentarii de admirație.

„Sunt tare mândră de orașul meu clădiri care vorbesc despre istorie”, „Minunat oraș, frumoase poze, iarnă autentică” , „Mai rămâneți pe la Cluj că-s tare multe locuri , clădiri faine de imortalizat . Iar de oameni...ce să zic? Sunt tare mândri (adică frumoși) și primitori”, „Păi la cât postezi din Cluj Napoca, te-ai putea muta la Cluj!” , sunt câteva dintre comentarii. 


CITEȘTE ȘI:

Emisiune Digi FM de Crăciun, direct din Piața Unirii, cu Lucian Mîndruță! Campanie de donații, pentru copiii nevoiași

Ultimele Stiri
abonare newsletter