Actualitate

Elevă de 15 ani, AGRESATĂ SEXUAL de profesor în căminul unui colegiu din Cluj-Napoca. Poliția face cercetări

Un reprezentant al unei școli din Cluj-Napoca este bănuit că ar fi agresat sexual o elevă de 15 ani, chiar în căminul colegiului.

Elevă, agresată sexual într-un cămin din Cluj-Napoca. Elevă, agresată sexual într-un cămin din Cluj-Napoca.

 

 


„La data de 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție au demarat verificări din oficiu, în baza unor informații referitoare la faptul că o tânără în vârstă de 15 ani, din județul Cluj, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat, reprezentant al unei instituții de învățământ din municipiu, în căminul colegiului.

 


Ancheta a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, urmând a fi stabilite cu exactitate aspectele sesizate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, aflat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Fostul papă Benedict, acuzat că a acoperit abuzuri ale preoților asupra copiilor

O femeie de 28 de ani din Dej a șantajat un bărbat cu discuțiile lor compromițătoare. Suspecta i-a cerut mii de euro și a fost reținută

Ultimele Stiri
abonare newsletter