Actualitate

O femeie de 28 de ani din Dej a șantajat un bărbat cu discuțiile lor compromițătoare. Suspecta i-a cerut mii de euro și a fost reținută

O femeie de 28 de ani din Dej a fost reținută pentru 24 de ore după ce a șantajat un bărbat cu publicarea conversațiilor lor și i-a cerut sume mari de bani.

Bărbat, șantajat de o femeie cu postarea conversațiilor celor doi.

 

 


„La data de 19 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore, o femeie de 28 de ani, care ar fi șantajat cu publicarea unor convorbiri compromițătoare, prin intermediul unei rețele de socializare, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

 


Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că în perioada 14 ianuarie - 17 ianuarie, femeia l-ar fi determinat pe bărbat să-i remită suma de 5.000 de lei, pentru a nu face publice convorbirile dintre cei doi.

La data de 14 ianuarie, bărbatul i-ar fi dat suma de 5.000 de lei celei în cauză, iar ulterior aceasta ar fi continuat șantajul, solicitându-i suma de 2.300 de euro.


Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, față de aceasta fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un deținut de la Penitenciarul Gherla a ajuns la SPITAL. Care a fost motivul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter