Actualitate

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca, la miezul nopții. O femeie a intrat în travaliu

Un avion a aterizat neprogramat la Cluj-Napoca, sâmbătă seara, din cauza unei urgențe medicale. O pasageră a intrat în travaliu.

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca, la miezul nopții. O femeie a intrat în travaliu Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca, la miezul nopții. O femeie a intrat în travaliu

 

 


Zborul companiei Wizz Air de pe ruta Kutaisi – Gdansk a fost întrerupt noaptea din cauza unei urgențe medicale, scrie boardingpass.ro.

 


O femeie, pasageră în avionul respectiv, a intrat în travaliu pe timpul zborului, iar piloții au fost nevoiți să aterizeze la Cluj-Napoca.

Avionul a aterizat la Cluj-Napoca după miezul nopții, la 00:40. Femeia a fost preluată de o ambulanță și a născut imediat după aterizare.


Ulterior, avionul Wizz Air a decolat și și-a continuat drumul către Gdansk:

„Am avut solicitarea pilotului de a ateriza de urgență, având în vedere că o femeie urma să nască. După ce avionul a aterizat, femeia a fost preluată de ambulanță. Ulterior, avionul a decolat și și-a continuat zborul. Totul a fost în regulă”, a spus pentru monitorulcj.ro David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Care a fost cauza incendiului la avionul de pe Aeroportul din Cluj ajuns din Egipt? Peste 100 de pasageri se aflau la bord

VIDEO. INCENDIU la aterizarea unui avion pe aeroportul din Cluj! Pasagerii sunt evacuați

abonare newsletter