Actualitate

FĂRĂ artificii de Revelion la Cluj, din cauza vremii. Ceața densă a stricat planurile la trecerea dintre ani

Focurile de artificii nu vor mai avea loc la trecerea dintre ani în Cluj-Napoca, în niciuna dintre cele 4 locații anunțate.

Focurile de artificii de Revelion, anulate la Cluj. Focurile de artificii de Revelion, anulate la Cluj.

 

 


Condițiile meteo anunțate pentru această noapte, mai exact ceața densă, au impus luarea acestei măsuri de către municipalitate.

 


Astfel, acesta va fi primul an în care clujenii nu se vor mai putea bucura de spectacolul focurilor de artificii la momentul trecerii în următorul an.

 


Focurile de artificii urmau să fie lansate din patru zone ale orașului: de pe Cetățuie, Bună Ziua, zona Iulius și parcul Iuliu Prodan.

Anunțul a fost făcut de primarul Emil Boc, după ce a precizat că în Cluj-Napoca nu vor avea loc concerte ori alte activități cu public în noaptea de Revelion, așa cum se obișnuia în anii trecuți. Motivul deciziei luate de edil a fost lipsa impunerii certificatului verde de la nivel național, pentru asigurarea accesului la acest tip de evenimente.


Astfel, Emil Boc a declarat că a hotărât ca aceste spectacole să nu aibă loc pentru a nu pune în pericol sănătatea clujenilor, în contextul pandemiei Covid-19.

CITEȘTE ȘI:

Ce artificii avem voie să folosim în această perioadă? Avertismentul poliției

abonare newsletter