Actualitate

Mesaj emoționat al primarului din Florești: „De Crăciun, recreăm magie alături de copiii noștri minunați”

În seara de Ajun, primarul Floreștiului Bogdan Pivariu a publicat o fotografie cu el și familia sa și le-a trimis oamenilor un mesaj emoționant de Crăciun pe Facebook.

Mesaj emoționat al primarului din Florești: „De Crăciun, recreăm magie alături de copiii noștri minunați” Mesaj emoționat al primarului din Florești: „De Crăciun, recreăm magie alături de copiii noștri minunați”

 

 


În mesajul său, Bogdan Pivariu readuce aminte despre magia copilăriei și conexiunile puternice dintre aceasta și perioada Crăciunului.

 


Primarul pune accentul pe familie și decorațiunile specifice Crăciunului, alături de colindele românești.

Spre sfârșit, primarul Floreștiului le urează oamenilor un Crăciun cu speranță în inimi, un gând bun și multă căldură sufletească:


„Bună seara lui Crăciun!

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an, o sărbătoare cu o încărcătură emoțională puternică atât pentru adulți, părinți, bunici, cât mai ales pentru copiii sau nepoții noștri.


Crăciunul este o sărbătoare a reîntoarcerii la povestea copilăriei, la visele care ne pătrund în suflet. De Crăciun ni se permite tuturor să fim copii, să retrăim momentele magice ale copilăriei noastre și să recreăm magie alături de copiii noștri minunați.

În acest an, suntem aproape de familie și de prieteni, și putem celebra Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului într-un cadru extins!


Bradul este împodobit, casa poartă o aromă de sărbătoare, iar familia ne este alături. Ce poate fi mai frumos decât să ne știm în siguranță, aproape de cei dragi sufletului?

Un moment de liniște, de reapropiere de cei dragi, miros de brad și cozonaci, iar, pe fundal, frumoasele colinde românești - aceasta este seara de Ajun.

Vă doresc ca acest Crăciun să vă aducă speranță în inimi, un gând bun și multă căldură sufletească!

Crăciun fericit!”, a transmis Bogdan Pivariu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

25 decembrie 2021. Peste 700.000 de români își sărbătoresc ziua de nume de Crăciun

Mesaje și urări Crăciun 2021. Cele mai frumoase texte de sărbători

Ultimele Stiri
abonare newsletter