Actualitate

Arme deținute ILEGAL la Cluj. Zeci de percheziții în toată țara. VIDEO

26 de percheziții au loc în Cluj și alte 11 județe din România, pentru a depista persoane care dețin ilegal arme de foc.

Deținere de arme la Cluj. Zeci de percheziții în toată țara. VIDEO Deținere de arme la Cluj. Zeci de percheziții în toată țara. VIDEO

 

Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Poliţia Română coordonează, miercuri dimineaţa, o acţiune, la nivel naţional, privind nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, în cadrul căreia vor fi efectuate 26 de percheziţii domiciliare.


 

„Astfel, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Romane, sub coordonarea procurorilor de caz, cu sprijinul polițiștilor din cadrul structurilor teritoriale de profil, efectuează 11 percheziții domiciliare, în județele Ilfov, Olt, Dolj, Mehedinți și Suceava, pentru scoaterea din circuitul ilegal a unor arme de foc supuse autorizării, deținute ilegal.


De asemenea, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, polițiștii structurilor teritoriale de profil din cadrul inspectoratelor de poliție județene Prahova, Arad, Ilfov, Cluj, Vrancea, Brăila și Gorj efectuează 15 percheziții domiciliare, pentru administrarea probatoriilor, din dosarele penale instrumentate ce au ca obiect săvârșirea infracțiunilor la regimul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase. Acțiunea beneficiază de sprijinul specialiștilor criminaliști ai Institutului Național de Criminalistică și al luptătorilor S.I.A.S. din cadrul I.G.P.R. și S.A.S. I.P.J. Ilfov.

Activitățile desfășurate vizează administrarea probatoriilor în dosarele penale instrumentate la nivelul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, privind săvârșirea  infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

CITEȘTE ȘI:

PERCHEZIȚII în Florești, la hoți de bijuterii. Suspecții dădeau spargeri la case și mașini din Cluj-Napoca. VIDEO

Percheziţii la Cluj, Bucureşti şi mai multe judeţe la samsarii de mașini. Prejudiciu de aproximativ 6 mil. de euro. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter