Actualitate

Accident GRAV, între Apahida și Cojocna. Două persoane, transportate la spital. VIDEO

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc în această după-masă, între Apahida și Cojocna. Două persoane au ajuns la spital.

ACCIDENT între Apahida și Cojocna. Două persoane, transportate la spital. VIDEO ACCIDENT între Apahida și Cojocna. Două persoane, transportate la spital. VIDEO

 

O femeie de 20 de ani a provocat un accident în timp ce se deplasa spre Apahida. Femeia ar fi intrat pe contrasens și a lovit o mașină condusă de un bărbat din  Cluj -Napoca.


În jurul orei 12:20 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier cu 2 autoturisme implicate între Apahida și Cojocna. A intervenit Det. 1 Cluj-Napoca cu 2 autospeciale dotate cu modul de descarcerare, 1 ofițer și 7 subofițeri, și  2 ambulanțe SAJ. În urma impactului au rezultat 2 victime, un bărbat de aproximativ 35 de ani, care a fost extras din autoturism, și o femeie, aproximativ 20 ani, din SUV. Ambele victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la spital, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

O conducătoare auto în vârstă de 20 de ani, care se deplasa cu autoturismul dinspre localitatea Cojocna, în direcția Apahida ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca.


Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative. Ambele persoane au fost transportate la o unitate medicală, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

A MURIT tânărul de 21 de ani care a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej. Starea sa era critică

Ultimele Stiri
abonare newsletter