Actualitate

A MURIT tânărul de 21 de ani care a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej. Starea sa era critică

Tânărul de 21 de ani din Dej care a căzut duminică, 5 decembrie, de la etajul blocului în care locuia a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca unde a fost adus în stare critică.

A MURIT tânărul de 21 de ani care a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej. Starea sa era critică/ SURSA FOTO:dejeanul.ro A MURIT tânărul de 21 de ani care a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej. Starea sa era critică/ SURSA FOTO:dejeanul.ro

 

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, starea tânărului a fost critică, a avut mai multe traumatisme. El fost operat, dar intervențiile medicilor nu au reușit să îi salveze viața.


Tânărul a ajuns duminică (5 decembrie) la noi la spital în stare critică. S-a intervenit chirurgical, avea multiple traumatisme și a murit aseară în jurul orei 22, au transmis pentru monitorulcj.ro, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca.

Evenimentul a avut loc duminică, la ora 12:35. Încă nu sunt cunoscute detalii despre circumstanțele în care a avut loc incidentul.


„În jurul orei 12.35, prin intermediul unui apel 112, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la căderea unei persoane de la etajul unui imobil din Dej.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 21 de ani, căruia echipajele medicale prezente îi acordau îngrijirile de specialitate.


Acesta a fost transportat la o unitate medicală, iar în cauză sunt efectuate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele în care a survenit evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr de 22 de ani s-a SINUCIS în Cluj-Napoca. S-a aruncat de la etaj și nu a mai putut fi salvat

Un tânăr de 21 de ani a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej! Victima, dusă de urgență la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter