Actualitate

Un tânăr de 21 de ani a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej! Victima, dusă de urgență la spital

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a căzut de la etajul unui bloc în municipiul Dej. Băiatul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Un tânăr de 21 de ani a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej! Victima, dusă de urgență la spital Un tânăr de 21 de ani a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej! Victima, dusă de urgență la spital

 

 


Evenimentul a avut loc duminică, la ora 12:35. Încă nu sunt cunoscute detalii despre circumstanțele în care a avut loc incidentul.

 


„În jurul orei 12.35, prin intermediul unui apel 112, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la căderea unei persoane de la etajul unui imobil din Dej.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 21 de ani, căruia echipajele medicale prezente îi acordau îngrijirile de specialitate.


Acesta a fost transportat la o unitate medicală, iar în cauză sunt efectuate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele în care a survenit evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Militar Cluj! Asistentul l-a găsit întins pe trotuar

Un tânăr din Vaslui și-a tăiat gâtul cu drujba. A fost dus la spital cu elicopterul și a intrat în operație

abonare newsletter