Actualitate

Un medic din Cluj-Napoca s-a sinucis! S-a aruncat de pe balconul unui hotel mare din Bună Ziua

Un medic genetician care lucra în Cluj-Napoca s-a sinucis miercuri. Bărbatul s-a aruncat de la balconul unui hotel mare din cartierul Bună Ziua.

 

Potrivit surselor monitorulcj.ro, un medic genetician care lucra la Spitalul Județean Cluj s-a sinucis miercuri.


 

Medicul s-ar fi aruncat de la balconul unui hotel mare situat în cartierul Bună Ziua.


Când echipajele de salvare au ajuns la fața locului, medicul nu mai prezente semne compatibile cu viața, potrivit IPJ Cluj:

„Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.


La fața locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, echipajele medicale prezente la fața locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei .


În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a fost asistent profesor la UMF Cluj-Napoca în trecut, dar a plecat de la acel job din luna septembrie a acestui an.


Colegii medicului au fost șocați când au aflat de această tragedie. Responsabilul de comunicare al spitalului ne-a spus că tânărul care s-a sinucis era un medic competent și se număra printre puținii geneticieni ai instituției.

CITEȘTE ȘI:

Un polițist local din Gherla a murit în timpul serviciului. Două echipaje de urgență au încercat să-l salveze

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter